HEARTBEATERTJE VAN DE MAAND

Hoi, mijn naam is Timo  Ik ben een mooie zwarte kater van bijna 1 jaar. en ik hou veel van spelen. Ik  ben naar mensen toe een angsthaas maar ik verdraag wel aaikes. Mijn opvangmama zegt wel dat ik superzacht ben. Ik ben vrij rustig maar wel bang dus. Je kan mij niet alleen adopteren of je moest een stiefbroertje of stiefzusje thuis hebben die heel sociaal is naar mij toe en naar mensen toe. Ik ben volgens mijn opvangmama een lieverd en een knapperd, dus is er iemand met veel geduld die mij een kans wil geven?

"Wij zijn twee vriendjes, Charlie en ik. Twee dikke vriendjes, ...Wij doen alles voor mekaar al worden we meer dan 100 jaar, ...  "


Wij zijn Felix en Charlie­čśë Ik,   Felix,  ben een nieuwsgierige flodderpoezel maar ik  heb nog wat tijd nodig om me helemaal thuis te voelen in de tweebenerswereld.   Mijn wederhelft Charlie is zeer verlegen maar volgt me in wat ik doe.  Snoepjestijd is onze favotijd­čą░.Ik Felix ben bijna 2 jaar, mijn vriendje  Charlie 1.5 jaar .

Wij zijn twee boezemvrienden geworden en  zoeken samen een thuis waar we op ons eigen tempo mogen ontplooien ,waar niets moet maar alles  mag.Kleine kindjes zijn voor ons veel te druk, we houden van een rustige en zachte omgeving.

Waar zouden deze 2 knappe jongens die gouden mand kunnen vinden?Felix en Charlie logeren bij Inge in Kieldrecht.

Ik ben Koda en een echte knuffelaar maar dit is niet altijd zo geweest. Ik ben achtergelaten als jong katje en sindsdien jaren als een zwerver geleefd. Ik had geen vertrouwen in mensen, niet moeilijk als de enige mensen die je kent je in de steek hebben gelaten. 3j geleden kwam er een dame in mijn territorium wonen en zij had zelf ook katten bij haar binnen. Zij zag mij buiten en heeft bakjes eten buiten gezet, raar maar wie ben ik om een gratis maaltijd af te wijzen. Op een dag was ik gewond, zij heeft mij in een akelig bakje gestoken en daarna werd ik wakker bij haar in een kamer. Ik had geen pijn meer en sindsdien snap ik dat niet alle mensen slecht zijn. Ik ben heel graag bij haar, geniet van alle aaitjes en lig graag op haar schoot te ronken. Nu wil ik wel graag een thuis voor mijzelf waar ik mijn personeel niet moet delen. Ik ben een kater van ongeveer 9j, ik knuffel graag en ok├ę ik zever een beetje. Ik verkies graag een rustige thuis, rustig wennen en geen andere dieren bij mij. Is er iemand die mij voor het eerst een echte thuis wil geven?

Ik logeer bij Claudia in Meerdonk.

 
Flessa zoekt een hele speciale thuis­čą░.Na een extra medische controle is gebleken dat zij een hernia aan haar rugje heeft en heupdisplasma­čśöNietiet getreurd hoor, mits een kleine simpele ondersteuning van gewrichtssuplimenten kan deze mooie jonge dame een mooi en lang leven hebben­čśŹ.Daarom zoekt zij een rustige thuis zonder vriendjes.Ze is zeer lief en geniet van aaikes.Flessa is 3j jong en volledig wettelijk in orde


Ze logeert bij opvangmama Inge in Kieldrecht.


Hallo lieve mensen, mijn naam is Pablo en ik ben een echte loverboy. Ik heb zelfs een mini snorretje. Ik hou van alles en iedereen. Ik hou van mensen, honden, baardagamen... ja, zelfs van Rudy de waterschildpad. En ik hou van Rosie. Mijn lieve, kleine, ondeugende Rosie. Ik zorgde voor haar toen ze binnenkwam als tieniemienie klein meisje. En toen we ziek waren zorgden we voor elkaar. Mijn opvanggezin heeft meerdere keren gedacht dat ik zou sterven. Vooral toen mijn ogen zo opzwollen... en de druk in mijn hoofdje zo groot was dat ik amper kon bewegen... Maar ik hou zoveel van Rosie en van het leven dat ik niet dood wou en bleef vechten.

Ik heb wel wat lichamelijke schade overgehouden aan dat ziek zijn. Ik ben bijna blind aan 1 oogje en mijn spierspanning laat mij ook wat in de steek. Maar hey... dat slungelige, scheve loopje past perfect bij een loverboy zoals ik.

En ach... Mijn lieve Rosie is ook niet perfect. De kleine meid slaapt nog steeds al zabberend op haar sloef van toen ze mini was. Die sloef verhuist dus zeker mee!

Bij wie mogen wij komen wonen? Een kattenren of afgesloten tuin is wel nodig want wij mogen de straat nooit op. Of een appartement met een leuke krabpaal of afgesloten terras (makkelijk zelf te maken) is ook heel tof!

Ow ja... geen stress over onze verzorging. We maken het goed. Het enige dat af en toe moet gebeuren is met wat rozenwater onze oogjes proper maken. Wij logeren in WaasmunsterEen poes is een levensgezel voor het leven. Daarom is het heel belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor de toekomstige huisgenoot. WIj vragen deze vragenlijst te lezen, in te vullen en ons terug te bezorgen of mee te brengen naar het opvanggezin.