HEARTBEATERTJE VAN DE MAAND

Ik ben  een lieve,  jonge mama die zwanger werd gevonden en binnen gebracht in de opvang waar ik mijn kindjes kreeg. Ondertussen zijn zij groot genoeg om op eigen pootjes te staan en kan ik ook op zoek gaan naar een for ever mandje.
 
Ik ben nog wat verlegen maar met wat geduld word ik zeker een schootzitter. Ik logeer bij Linda in Sint Niklaas. 

Als je op zoek bent naar een echte stoere bink, een echte man in

huis die een gevoel van veiligheid geeft, ...than I'm your man.My name

is Gringo.

 

Mijn vrouwtje is naar het rusthuis en ik mocht

gelukkig komen logeren bij opvangmama Nicky. Ik ben sociaal met andere

poezen maar beslis zelf wel wanneer ik een aaike moet /mag krijgen.

Echte mannen moeten niet zo bemoederd worden. Ik ben perfect gezond

als ik nierdieet eet. Ik lust zelfs niets anders, de rest laat ik liggen. Smaakt HEERLIJK.

 

Ik ben een hele grote jongen, als ik op mijn tenen staan slaag ik er

zelfs de kasten te openen. Men zegt dat ik struis ben maar ik noem dat

gespierd. Je hoort het al ik ben op zoek naar een rustige thuis waar

ik mezelf kan zijn en waar men me respecteert . Soortgenoten, geen

enkel probleem. Jonge, kindjes ken ik niet dus, ...liever niet. Ik ben

8 jaar , dus nog in de fleur van mijn leven dat ik heel graag met

iemand zou delen.

Hallo, ik ben volop op zoek naar een thuis.🤔.Ik ben een jonge dame van ongev.4 jaar..Ik moet wel zeggen dat ben ik wel echt hoor! Mijn willetje is wet😉.Een thuis zonder vriendjes zou dus echt geen probleem zijn maar is er een vriendje dan is dat niet erg. Ik leef nu ook samen met veel vriendjes. Ik ben geen schootzittertje maar ben wel een echte speelvogel:😊pluimpjes, stokjes, lichtjes,... alles is goed als ik maar kan spelen .Er zit leven in mijn Bourgondisch lijfje😍.hoop snel iets te horen😉 Ik logeer bij opvangmama Inge

Ik ben Snoopy en ben al sinds januari bij opvangmama Vanessa. In het begin was ik kwaad op alles en iedereen maar ik had pijn.   Stilletjes aan begon ik mijn opvangmama te vertrouwen en nu ben ik geen bruisende leeuw meer maar een lieve poes.  De dierenarts onderzocht me en zag dat ik mishandeld geweest ben, daarom dat ik natuurlijk het vertrouwen in de mens had verloren. Ik heb een genezen breuk aan mijn staartaanzet en twee ingedeukte wervels. Als ik pijn heb mag ik een ontstekingsremmer.  Zoals jullie zien ben ik knap al wordt mijn eeftijd toch al op 14 geschat.  Welke poezenvriend mag ik een vast contract aanbieden?

Mag ik me even voorstellen, ik ben Stitch. Een jongeman van 4 maand jong en ik heb een vacature voor vast personeel. Ik ben misschien een beetje verlegen als ik je voor het eerst zie maar ik ontdooi vlug. Ben ook heel sociaal met soortgenootjes. Ik logeer bij mijn opvangpapa's Kenneth en Pascal die samen met mij graag jullie sollicitatiebrieven lezen. 

Wij zijn Lio en Lou 2 lieve deugenietjes die op zoek zijn naar ons forever home .

Ik Lio ben een ware knuffelkont en kan het luidste spinnen van allemaal ! Maar ben ook wel de rustigste van ons twee..😽

Ik Lou ben ook wel een knuffelkont . Maar ben eerder het stoere meisje van heel de hoop !  Ik durf alle uitdagingen aangaan . Hoe groter hoe liever 😼

Samen zijn we ying en yang . We vullen elkaar heel goed aan . Omdat we zo aanhankelijk naar elkaar toe zijn , heeft ons opvangmama beslist om  een gouden mandje te zoeken waar we met 2 welkom zijn !!😻😻

Wil jij ons die liefdevolle  gouden mand aanbieden ?


Hallloookes iedereen ! Ik ben Lexia ben 13 weken en word deze week helemaal klaargemaakt om naar mijn gouden mandje te vertrekken.
Dus ik mag alvast op zoek ! 
Ik ben een lieve zachtaardige poes die heel graag komt knuffelen en kopjes geven . Oppakken en in je armen liggen vinden we nog wat eng. 
Ik speel hier heel graag met de hondjes , kindjes en andere katten . 
Naar buiten kunnen is geen must aangezien ik dit ook nooit gekend heb . 
Het enige dat ik nodig heb is een lekker vol bakje lekkere brokjes een zacht mandje en heeeeel veel liefde van jou ! 
Zie jij mij wel zitten ? Stuur dan snel een mailtje naar info@heartbeat4cats.be hopelijk tot snel .
Nog vergeten ik logeer bij mijn opvangmama Leen in Sint Katelijne Waver ( nabij Mechelen)

En ook Mientje mag op zoek gaan naar haar eigen gouden mandje. Haar mama werd dood gebeten door een hond en zo kwam ze in de vangkooi terecht, een bang poesje.
Van een schuw wezentje evolueerde ze door de goede zorgen van opvangmama Anne-Marie tot een super aanhankelijk flodderpoesje. Mee in de zetel liggen en veel liefde geven, soms is haar lichaampje bijna een sjaaltje rond de hals van de opvangmama. Af en toe trekt ze zich even terug in een rustig hoekje om te genieten van rust en geborgenheid.

Mientje, die begin mei werd geboren, is op zoek naar een rustige thuis, zonder drukke kindjes. Ze komt met alle poezen overeen en ook met rustige hondjes.

Kan en wil jij haar dit gouden mandje aanbieden? Mail dan naar info@heartbeat4cats.be.

Mientje is zoals elk poesje dat ter adoptie wordt aangeboden onvruchtbaar, gechipt en gevaccineerd. Ze logeert in Mechelen.

Dit is  Mimi, een prachtige jonge poes die met haar 3 babies in april gevonden is aan een drukke baan en in opvang kwam.  Ze bracht met succes haar kindjes groot en nadien ontfermde ze zich met even veel liefde over drie pleegkindjes .  Met andere poezen kan ze goed overweg. Ze is heel beschermend t.o.v. haar kindjes en pleegkindjes die binnenkort per 2 ter adoptie komen.  

Het zou een droom zijn indien ze samen met 2 van haar kindjes kon vertrekken naar mensen die haar de tijd heeft die ze nodg heeft om open te bloerien. Of toch naar een thuis waar er een andere sociale poes is.Ze maakte veel mee en is ng wantrouwig naar mensen toe. Dit heeft tijd nodig. We plaatsen haar dan ook niet bij drukke kindjes of hondjes. Omdat ze nog terug vertrouwen in de mensen moet krijgen en bang is mag ze zeker niet worden buiten gelaten.


Kittens zullen eplaatst worden en mama blijft dan alleen achter, dat zouden we moeten kunnen voorkomen.


Mimi logeert bij opvangmama Rachel in Beveren


Paw & Spooky

Hey .. hallo!!

Wij zijn Paw en Spooky en we zoeken samen een forever home . 
We zijn geen echte broertjes van elkaar maar we zijn echt een heerlijke duo die onafscheidelijk  van elkaar zijn geworden .

Paw is echt mijn grote broer zegt Spooky . Hij is dan ook 15 dagen ouder als ik .

We zijn twee stoere jongens ma ar ohwee als je ons knuffelt, ...dan zijn we de grootste softies die er zijn 😄

Wil je ons adopteren ? 

Ze noemen mij bessie, tante bessie, waarschijnlijk door mij leeftijd.. ja ik ben geschat op 8 a 9 jaar maar laat dat je zeker niet weerhouden! Ik heb ooit een goede thuis gehad dat is zeker! Ik ben gevonden in De Klinge, op dool en uitgehongerd... maar Ooh zo lief! Ik vertrouwde de mensen die mij eten gaven en ze konden mij aaien en opnemen...Ook in mijn opvanggezin stel ik mij goed, iedereen kan mij aaien en opnemen. Ik ben een ongelooflijk lieve bessie en verlang zo naar een eeuwige en warme thuis. Ik ben meer dan klaar voor adoptie, ik kan met kindjes en soortgenootjes, honden die vind ik minder fraai en wil dan liefst de baas zijn en dat laat ik merken! Wil jij mij een kans geven en kijk je verder dan leeftijd en uiterlijk? Neem dan snel contact op en wie weet hou ik jouw schoot deze winter lekker warm! Ik logeer bij opvangmama Kelly in De Klinge.

Ik kom even piepen. Ik ben Pumba. Ik ben een heel lief en aanhankelijk ventje dat op zoek is naar vast personeel. Ik ben 4 maandjes jong. Grijp je kans want vaste jobs liggen niet voor het grijpen. Ik logeer bij mijn opvangpapa's Kenneth en Pascal.

Ik ben Poes, een volwassen jong meisje. Ik heb graag alle liefde en aandacht voor mij alleen. Soortgenootjes kom ik niet goed mee overeen. Voor mensen ben ik super aanhankelijk. Mijn droom is een gouden mandje vinden als enig poesje. Ik logeer bij mijn opvangpapa's Kenneth en Pascal en ben klaar om te vertrekken.

Ik ben een mooi meisje van 5 maandjes jong .


Ik ben sociaal, lief en aanhankelijk maar nog een beetje verlegen. Ik ben al die aandacht nog niet zo gewoon . 


Ik ben op zoek naar personeel dat ik een vast contract aanbied, levenslang mogen ze me dienen .


Heb je interesse of wil je me ontmoeten? Mail dan naar info@heartbeat4cats.be  Ik logeer bij Inge in Kieldrecht.

Hallo allemaal mag ik me even voorstellen?!
Ik ben Snoezie een kattin van 6 jaar die al heel wat heeft moeten doorstaan.
Snoezie is in de opvang gekomen en bevallen van 6 kittens.  ZowelSsnoezie als de kittens zijn ongelofelijk ziek geworden.. De baby's hebben het niet overleefd.. Snoezie heeft haar er door gevochten en is nu een gezonde dame met een karakter 😍Ze logeert bij opvangmama Shari in Edegem.  En nog even opmerken dat ze niet met hondjes kan en kleine kindje omdat ze  soms zachte beetjes durft geven.

Ik ben een lief meisje met veel charmes. Ik kwam samen met mijn broertje in opvang en ben volop een echte knuffelmie aan het worden.

Wie wil er een aanhankelijke dame zoals ik een gouden mandje geven?  Ik ben nu ongeveer 12 weekjes jong en klaar om te vertrekken. Mijn valiesje staat al klaar.


Ik logeer bij opvangmama Shari in Edegem.

Ik ben een lief jongetje van 12 weken en kwam samen met mijn zusje in opvang.


Ik ben volop in opleiding om een knuffelaar eerste klas te worden maar dan zien jullie waarschijnlijk al aan mijn looks.  Evenals mijn zusje ben ik ook op zoek naar een gouden mandje.  Ik logeer ook bij opvangmama Shari in Edegem.


Een poes is een levensgezel voor het leven. Daarom is het heel belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor de toekomstige huisgenoot. WIj vragen deze vragenlijst te lezen, in te vullen en ons terug te bezorgen of mee te brengen naar het opvanggezin.