HEARTBEATERTJERS VAN DE MAAND

Wij zijn grote broer en grote zus Mischka, ook geboren in Doel. Wij zijn ongeveer 10 maand jong. Grote broer is een zelfstandig en aanhankelijk katerje dat heel sociaal.is met soortgenootjes. Zus Mischka is minder mensengericht maar ook heel.sociaal met andere poezen . Ze trekt zich op aan haar broer, de stoere bink.

Stilletjes hopen wij dat ze samen naar hun gouden mandje kunnen vertrekken. Ze hebben al een heel.lange weg afgelegd nadat ze als schuw kitten werden gevangen in Doel en zijn nu klaar om de grote stap te zetten naar hun eigen huisje. Broer en zus logeren bij opvangmama Rita in Kieldrecht.

Als je op zoek bent naar een echte stoere bink, een echte man in

huis die een gevoel van veiligheid geeft, ...than I'm your man.My name

is Gringo.

 

Mijn vrouwtje is naar het rusthuis en ik mocht

gelukkig komen logeren bij opvangmama Nicky. Ik ben sociaal met andere

poezen maar beslis zelf wel wanneer ik een aaike moet /mag krijgen.

Echte mannen moeten niet zo bemoederd worden. Ik ben perfect gezond

als ik nierdieet eet. Ik lust zelfs niets anders, de rest laat ik liggen. Smaakt HEERLIJK.

 

Ik ben een hele grote jongen, als ik op mijn tenen staan slaag ik er

zelfs de kasten te openen. Men zegt dat ik struis ben maar ik noem dat

gespierd. Je hoort het al ik ben op zoek naar een rustige thuis waar

ik mezelf kan zijn en waar men me respecteert . Soortgenoten, geen

enkel probleem. Jonge, kindjes ken ik niet dus, ...liever niet. Ik ben

8 jaar , dus nog in de fleur van mijn leven dat ik heel graag met

iemand zou delen.

Ik ben Snoopy en ben al sinds januari bij opvangmama Vanessa. In het begin was ik kwaad op alles en iedereen maar ik had pijn.   Stilletjes aan begon ik mijn opvangmama te vertrouwen en nu ben ik geen bruisende leeuw meer maar een lieve poes.  De dierenarts onderzocht me en zag dat ik mishandeld geweest ben, daarom dat ik natuurlijk het vertrouwen in de mens had verloren. Ik heb een genezen breuk aan mijn staartaanzet en twee ingedeukte wervels. Als ik pijn heb mag ik een ontstekingsremmer.  Zoals jullie zien ben ik knap al wordt mijn leeftijd toch al op 14 geschat.  Welke poezenvriend mag ik een vast contract aanbieden?

GERESERVEERD

Hoi, mijn naam is Louise of Louiseke voor de vrienden. Ik ben een meid van 8 maandjes jong en een echt prinsesje. Ik lig graag bij mijn opvangmama, volgens haar heb ik een duracel spinmotortje. Ik speel graag met mijn zus Maze en ik heb moeite met andere poezen, vooral in het begin. Tja wat zal ik zeggen ofwel mag ik ze ofwel niet. Ik heb een moeilijke start gehad want mijn mama woont niet in een mooi huis ofzo. Hierdoor zijn wij (mijn broer Timo, mijn zus en ik) bang van mensen. Ik ben dan ook nog eens vergiftigd maar mijn opvangmama heeft mij gelukkig gevonden en de juiste zorgen gegeven waardoor ik helemaal beter ben. Nu wordt het tijd dat we allemaal een gouden mandje zoeken en liefst zou ik natuurlijk vertrekken met mijn zus Maze. Ik heb tijd en geduld nodig om los te komen, zoals ik al zei ben ik wel bang. Ik hoop dat iemand ons een mooie, warme en veilige thuis wil geven. Volgens mijn opvangmama is het niet aan te raden om mij buiten te laten omdat ik nogal een alleseter ben en zij denkt dat ik vooral veel vogels zou vangen. Ik ben lief, speels en kan een echt schootkatje zijn. Wie wil mij een kans geven en misschien mijn zus ook?

GERESERVEERD

Hallo, mijn naam is Maze en ik ben de zus van Louise en Timo. Ik ben een mooie meid van 8 maandjes jong en ik ben de bemiddelaar tussen Louise en Timo. Ik speel graag met hengels en pluimen en ook met lasers. Ik ben vroeger gevangen dan Louise maar ik was heel wantrouwig naar mensen toe. Ik durfde soms uithalen naar mijn opvangmama, vandaar dat ze mij de naam Maze heeft gegeven. Uiteindelijk is het wel goedgekomen en ik geniet van de streeltjes die ik krijg, ik ga ze zelfs vragen. Ik ben geen schootligger zoals Louise maar ik ga wel dolgraag bij mijn opvangmama liggen. Ik vertrouw op Louise die laat merken dat alles goed is en daarom zal ik ook sneller afkomen. Ik hoop net als Louise dat iemand ons samen een nieuwe thuis wil geven. Ik geef eerlijk toe dat ik echt wel bang ben maar ja kan jij mij dat kwalijk nemen. Ik ben in het wild geboren, kende niets van mensen tot mijn opvangmama ons gevangen had. Dus heb geduld met mij, adopteer mij met Louise en ik weet zeker dat wel leuke en gezellige tijden zullen hebben.

Hoi, mijn naam is Timo en ik ben dus de enige jongen. Ik ben een mooie zwarte kater van 8 maanden en ik hou veel van spelen en van mijn pleegpapa Boeba. Ik kan soms een beetje bruut zijn met spelen en dan wordt ons Louise weer chagrijnig op mij, pfff echt een diva. Ik heb ondertussen ook nieuwe vriendjes gemaakt, Baloe en Nova. Zij zijn wel een stuk jonger dan ik maar ik speel graag met ze. Ik word graag gewassen door Boeba en knuffel graag met hem. Ik ben naar mensen toe een angsthaas maar ik verdraag wel aaikes. Ik moet eerlijk toegeven dat ik veel meer tijd nodig heb dan Louise en Maze, zij zijn wel dapperder dan ik. Mijn opvangmama zegt wel dat ik superzacht ben en ja dat komt waarschijnlijk omdat ik Boeba heel veel om wasbeurten vraag. Ik ben vrij rustig maar wel bang dus. Je kan mij niet alleen adopteren of je moest een stiefbroertje of stiefzusje thuis hebben die heel sociaal is naar mij toe en naar mensen toe. Ik ben volgens mijn opvangmama een lieverd en een knapperd, dus is er iemand met veel geduld die mij een kans wil geven?

Wij zijn Frits en Frats, de lieve zusjes .
We zijn geboren in Doel en zijn samen  naar een forever home . We zijn allebei 6 maandjes jong

Frits komt knuffelen als ze je kent en Frats is nog wat schuchter zij heeft meer tijd nodig .

We hebben een blijvend letsel aan ons oogje en daarom hebben we veel last van een traanoogje .
Frits heeft een mindere weerstand en kan snel last hebben van een verkoudheid .

Daarom zoeken we ook een thuis waar we binnen kunnen blijven . We logeren bij opvangmama Rachel in Beveren.

Hallo mijn naam is Baloe en ik ben een lieve jongen van 6 maand. Ik ben een lieve zachtaardige jongen die zot is van spelen en eten, vooral eten. Mijn opvangmama foetert wel eens op mij als ik eten uit haar handen wil pakken. Ooh of als ze haar eten maakt dan ruikt dit zoooo lekker, wanneer ze dan eindelijk aan tafel gaat zitten kan ik heel moeilijk weerstaan aan al dat lekkers. Zij eet dan natuurlijk weer te traag en ik wil dan zoooo graag een beetje proeven, dan durft ze ook wel eens foeteren. Voor de rest speel ik graag met al mijn vriendjes daar en als ons opvangmama ’s avonds thuiskomt krijgen wij allemaal nog wat lekkers en mag ik bij haar in de zetel liggen. Ik kruip dan lekker bij mijn vriendjes en ik geniet dan van de rustige aaikes die ik dan van haar krijg. Ik ben in het wild geboren dus veel vertrouwen heb ik nog niet. Het is wel eng als zo een grote mensen op mij af stappen maar ik ontdooi vrij snel, zeker als ik een sociaal vriendje heb. Ik bijt, krab en blaas niet en naar mijn nieuwe vriendjes toe ben ik vrij onderdanig. Is er iemand die mij een kans wil geven? Iemand die geduld wil hebben met mij en mij wil verwennen met lekker eten? Ik logeer bij opvangmama Claudia in Meerdonk.Een poes is een levensgezel voor het leven. Daarom is het heel belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor de toekomstige huisgenoot. WIj vragen deze vragenlijst te lezen, in te vullen en ons terug te bezorgen of mee te brengen naar het opvanggezin.