HEARTBEATERTJE VAN DE MAAND


Ik ben Trixie, boekenworm en puzzeldoos fan. Ik wil graag mijn baasjes voor mij alleen. Dus liefst geen andere 4-voeters in huis want ik mep ze het huis uit! Ik draai graag rond je benen, kom naast je liggen in de zetel, maar word graag opgepakt. Bij de dierenarts testte ik FIV + . Dit is echt geen ramp en ik heb nog een heel leven voor de boeg want FIV + poesjes kunnen net zo oud worden als andere poezels . Omdat ik vatbaarder kan zijn voor infecties moet ik wel zeker een binnenpoes blijven. Ik ben dus echt een specialleke, voor de echte kenners die ik met plezier in de watten zal leggen . Ik verblijf bij mijn opvangmama in Waasmunster en heb al vast haar hart gestolen. Ah ja, nog vergeten, maar in feite vraag je een vrouw niet naar een leeftijd, ...ik ben 4 à 5 jaar . In de fleur van mijn leven dus.


Hallo iedereen ik ben een jong pubermeisje van 9 maand jong. Ik ben op zoek naar mijn eigen personeel. Ik hou van rust relaxen en zen zijn...ja ik weet het klinkt héél rustig hé maar toch kan ik ook soms zotjes uit de hoek komen😉.ben nog geen echte knuffellaarster maar wel heel nieuwsgierig😊. Ik kan alleen zijn maar ik zeg geen neen tegen vriendjes.Heb ik jullie een beetje overtuigd om me eens kans te geven? Ik logeer bij opvangmama Inge in Kieldrecht.

Als je op zoek bent naar een echte stoere bink, een echte man in

huis die een gevoel van veiligheid geeft, ...than I'm your man.My name

is Gringo.

 

Mijn vrouwtje is naar het rusthuis en ik mocht

gelukkig komen logeren bij opvangmama Nicky. Ik ben sociaal met andere

poezen maar beslis zelf wel wanneer ik een aaike moet /mag krijgen.

Echte mannen moeten niet zo bemoederd worden. Ik ben perfect gezond

als ik nierdieet eet. Ik lust zelfs niets anders, de rest laat ik liggen. Smaakt HEERLIJK.

 

Ik ben een hele grote jongen, als ik op mijn tenen staan slaag ik er

zelfs de kasten te openen. Men zegt dat ik struis ben maar ik noem dat

gespierd. Je hoort het al ik ben op zoek naar een rustige thuis waar

ik mezelf kan zijn en waar men me respecteert . Soortgenoten, geen

enkel probleem. Jonge, kindjes ken ik niet dus, ...liever niet. Ik ben

8 jaar , dus nog in de fleur van mijn leven dat ik heel graag met

iemand zou delen.

Hallo, ik ben Ella. Ik ben een lieve rustige meid van 10 maanden. Ik logeer al lang bij opvangmama Wendy in Rupelmonde maar mag eindelijk op zoek gaan naar vast personeel. Ik woon samen met veel poezen, soortgenootjes dus geen enkel probleem. Een vriendje of vriendinnetje zie ik wel zitten. Ik zoek wel echte poezenkenners die me de tijd geven die ik nodig heb om helemaal te ontdooien. Ik laat me al af en toe strelen, ...dat komt wel goed. Zo lang alles mag en niets moet en er geen tijdsdruk is. Zie je het zitten om in dienst te komen van zo een knappe jonge dame zoals ik? 

Wij zijn Cheyenneke en Bolleke, twee knappe jongens en beste maatjes. Wij zoeken samen een thuis.wij kunnen mekaar niet missen wij zijn yingyang. Onze teller van leeftijd staat op 2j en 5j., in de fleur van ons leven dus. Wij zijn echt schatten van patatjes enkel hebben wij niet (nog niet maar wat niet is kan nog)zo veel zin om geknuffeld te worden.We zijn wel toppers in spelen en lieve snoetjes trekken😍.Wij zijn nu al even in opvang en zien veel vriendjes vertrekken. Wij zouden ook ons thuisje willen vinden😉.wie o wie kan die ons geven🤔🤗

Hallo, ik ben volop op zoek naar een thuis.🤔.Ik ben een jonge dame van ongev.3j..Ik moet wel zeggen dat ben ik wel echt hoor! Mijn willetje is wet😉.Een thuis zonder vriendjes zou dus echt geen probleem zijn maar is er een vriendje dan is dat niet erg. Ik leef nu ook samen met veel vriendjes. Ik ben geen schootzittertje maar ben wel een echte speelvogel:😊pluimpjes, stokjes, lichtjes,... alles is goed als ik maar kan spelen .Er zit leven in mijn Bourgondisch lijfje😍.hoop snel iets te horen😉 Ik logeer bij opvangmama Inge

Wij zijn Jade en Smaragd, 2 zusjes van ongeveer 10 maand jong. Wij zoeken samen een gouden mandje bij echte poezenkenners die begrijpen dat wij nog tijd nodig hebben om onze weg te vinden in de mensenwereld. Ons knuffelen kan je nog niet maar je kan ons wel gadeslaan terwijl we samen spelen want wij zijn echte avonturiers . Een rustig verstopplekje zouden wij ook wel leuk vinden.

Wij zijn heel sociaal met andere poesjes en hopen toch dat er iemand is die ons de tijd wil geven die we nog nodig hebben. Een gouden mandje waar niets moet en waar we op eigen tempo mogen openbloeien. Wij logeren bij opvangmama Wendy in Rupelmonde.

Hallo , wij zijn Cleo en Zoë. We verblijven al enkele maanden bij onze opvangmama Wendy. Daar logeren we samen met al onze vriendjes. We zijn op zoek naar een gouden mandje waar we volledig kunnen open bloeien. We zijn twee rustige, lieve meisjes en zoeken een geduldige,rustige thuis waar we samen de kans krijgen. Wij hebben nog wat tijd nodig maar voor echte poezenkenners mag dit geen probleem zijn. Cleo is 18 maanden en Zoë is10 maand. We liggen heel graag samen. We houden van lekker eten, luieren en spelen.

Ik ben Snoopy en ben al sinds januari bij opvangmama Vanessa. In het begin was ik kwaad op alles en iedereen maar ik had pijn.   Stilletjes aan begon ik mijn opvangmama te vertrouwen en nu ben ik geen bruisende leeuw meer maar een lieve poes.  De dierenarts onderzocht me en zag dat ik mishandeld geweest ben, daarom dat ik natuurlijk het vertrouwen in de mens had verloren. Ik heb een genezen breuk aan mijn staartaanzet en twee ingedeukte wervels. Als ik pijn heb mag ik een ontstekingsremmer.  Zoals jullie zien ben ik knap al wordt mijn eeftijd toch al op 14 geschat.  Welke poezenvriend mag ik een vast contract aanbieden?

Mijn naam is Flup, charmeur, levensgenieter  en playboy die geen concurrentie duldt. Ik wil alleen in de watten gelegd worden en zal je hiervoor dan ook rijkelijk met veel  liefde vergoeden.  Ik ben zes jaar jong, in de fleur van mijn leven dus.  Ik logeer in SInt Niklaas bij opvangmama Linda en ben dus dringend op zoek naar aanbidders.  Interesse?  Bezorg ons dan vlug je sollicitatie.  Tot binnenkort?

Wij zijn Poohke en Kyra, broer en zus... We zijn bijna een jaartje oud en volledig in orde. Wij zijn samen op zoek naar een heel speciaal baasje, een lieve met heel veel geduld want wij zijn heel erg bang en door ons verleden vertrouwen wij maar heel moeilijk het beest, mens genaamd... Als kittens van acht weken oud zijn we in een kamertje gestopt van drie op drie met de nodige rommel er bij samen met nog andere kittens en katten... We hebben tijdens dat jaar opsluiting wel eten en drinken gekregen maar daar is dan ook alles mee gezegd.. We logeren nu een goeie vier weken hier en beginnen heel langzaam vertrouwd te raken dat er een mens hier rondloopt die ons snoepjes geeft, die we ondertussen, na lang aarzelen nu maar aannemen, zelfs een aai over ons bolletje kunnen we al fijn vinden...
Wij hebben nog een lange weg te gaan maar zijn goed vertrokken...
Ben jij dat hele speciale baasje dat ons de tijd gunt om jou volledig te kunnen vertrouwen dan beloven wij jullie heel veel liefde van ons allebei...
Angstige pootjes van Poohke en Kyra


Wij logeren bij opvangmama Linda In Ekeren


Mijn naam is Watson, zoals de assistent van de beroemde detective Sherlock Holmes.  Waar ik  naar op zoek ben, waar ik naar speur is een gouden mandje waar ik mijn ganse leven mag  blijven, waar ik mijn personeel kan verwennen (en zij mij) en waar ik mezelf mag zijn.


Ik werd als kitten geadopteerd in een asiel maar nu ik een volwassen, charmante man ben willen ze  mij niet meer.  Dus, ik zet mijn speurneus op om in het juiste mandje terecht te komen.  Ik ben nog maar 3 jaar en ben een aanhankelijke jongen. Soortgenootjes geen enkel probleem zolang ze maar van het rustige type zijn want ik zoek graag rust op en straal het ook uit. Drukke kindjes  en drukke jonge soortgenootjes dus liever niet.


Interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief naar info@heartbeat4cats.be. Samen met opvangmama Rachel zal ik alle brieven die voor me binnen komen lezen. Maar ik speur wel naar een for ever mandje bij poezenvrienden die me niet beu raken.  Ik logeer in Beveren;

Psst, luisteren jullie eens? Wij zijn 2 schattige zusjes maar we hebben een geheimpje. Ik hoor iedereen al zeggen zwarte kittens, maar dat klopt niet!. Ik heb witte haartjes op mijn buik (hihi) en mijn zus heeft er op haar buik en in haar oortjes. Wij zijn dus wel knappe meiden, maar geen zwartjes ;-) We zijn nu 10 weken jong en worden binnen kort helemaal in orde gemaakt om te kunnen vertrekken naar ons gouden mandje, wat dat ook mag zijn. Stilletjes hoop ik dat we samen kunnen vertrekken maar dat is geen must zegt opvangmama Sandra . Zij woont in SInt Niklaas.

Toch hoop ik toch dat we beide kunnen vertrekken dan kunnen we samen spelen. Interesse? Suur dan een mailtje naar info@heartbeat4cats.be. Je kan ons al reserveren en we kunnen deze maand nog ons valies pakken.

Pootje van ons en kusje.

Hallo iedereen, vind je ons geen knappe kerels? Ik (links op de foto) ben een echte knuffelaar. Ik hou van menselijk gezelschap en van aaikens over mijn bolletje. Die andere is mijn broer. Net zoals ik 10 weekjes oud maar een beetje schuchter van aard. Hij laat zich wel aaien maar komt zelf niet frullen. Hij heeft tijd nodig en een duwtje in de rug , ...van mij bvb, zijn sociaal broertje. Als je ons beiden zou adopteren dan neem ik hem wel in opleiding want ik ben alles behalve verlegen, ...ieder zijn karakter niet waar. Zou het ook fijn vinden dat we samen kunnen spelen en genieten van mekaars gezelschap. Ons valies staat al gepakt, we kunnen deze maand vertrekken naar ons gouden mandje en je kan ons al reserveren. Wij logeren nu bij opvangmama Sandra in Sint Niklaas. Tot gauw?


Wij zijn Lio en Lou 2 lieve deugenietjes die op zoek zijn naar ons forever home .

Ik Lio ben een ware knuffelkont en kan het luidste spinnen van allemaal ! Maar ben ook wel de rustigste van ons twee..😽

Ik Lou ben ook wel een knuffelkont . Maar ben eerder het stoere meisje van heel de hoop !  Ik durf alle uitdagingen aangaan . Hoe groter hoe liever 😼

Samen zijn we ying en yang . We vullen elkaar heel goed aan . Omdat we zo aanhankelijk naar elkaar toe zijn , heeft ons opvangmama beslist om  een gouden mandje te zoeken waar we met 2 welkom zijn !!😻😻

Wil jij ons die liefevolle  gouden mand aanbieden ?


Ik ben Gizmo, een driejarige dame met pit of zou ik nog wat verlegen zijn? Ik durf al wel eens blazen maar kom toch zelf af voor een aaike.. Welke poezenvriend wil me de tijd geven 
die ik nodig heb om wat meer vertrouwen in de mensheid te krijgen. Danzij de opleiding die ik kreeg van mjjn opvangpapa's Kenneth en Pascal ben ik al aardig op weg. Geef jij me dat laatste duwtje in de rug. Mijn valiesje staat klaar.

Ik ben Poes, een volwassen jong meisje. Ik heb graag alle liefde en aandacht voor mij alleen. Soortgenootjes kom ik niet goed mee overeen. Voor mensen ben ik super aanhankelijk. Mijn droom is een gouden mandje vinden als enig poesje. Ik logeer bij mijn opvangpapa's Kenneth en Pascal en ben klaar om te vertrekken.

Hallo iedereen. Mijn naam is Félix en ik ben vier jaar jong. Volgens mijn tijdelijk personeel ben ik enorm lief en aanhankelijk. Ik krijg graag aandacht. Soortgenootjes zijn ook geen probleem. Ik ben op zoek naar een rustige thuis waar ik in de watten wordt gelegd en waar ik aandacht krijg. Ik logeer bij de opvangpapa's Kenneth en Pascal. Wij kijken samen met belangstelling uit naar jullie sollicitatiebrieven.

Ik ben Pumba en kom even piepen. ik ben een speels, aanhankelijk en lief ventje dat op zoek is naar vast personeel.. Volgende week word ik helemaal in orde gemaakt en ben ik klaar om te vertrekken. Mijn valiesje staat klaar bij mijn opvangpapa's Kenneth en Pascal. Je kan me al reserveren.

Mijn naam is Stitch. Ik ben 10 weken jong en nog een beetje verlegen naar vreemde mensen toe of misschien eerder voorzichtig.ik ben sociaal met soortgenootjes en ik word binnenkort helemaal in orde gemaakt om te kunnen vertrekken naar mijn gouden mandje. Ik logeer bij mijn opvangpapa's Kenneth en Pascal en kan al gereserveerd worden.

Mi chiamo Luigi, of voor diegenen die het Italiaans niet machtig zijn, mijn naam is Luigi. Ik ben een knappe man met Italiaans temperament, een echte vrouwenversierder die graag alle liefde voor mezelf heb. Delen met concurrenten is niet mijn ding.
Ik ben ook heel speels. Ik hou er van geknuffeld te worden. Als ik er genoeg van heb geef ik zachte liefdesbeetjes , basta Ik blijf een man die op zijn strepen staat. Wat vind ik het heerlijk mee in de zetel te liggen en mijn charmes uit te stralen.
Ik mag op zoek gaan naar vast personeel dat mij mag dienen. Jonge kindjes zijn niet zo geschikt want die zouden mijn zachte liefdesbeetjes niet waarderen.
Ik ben 7 jaar jong, in 2012 geboren.Met liefde en zachtheid krijg je van mij veel gedaan. Mijn opvangmama zegt dat ik een echte knuffelbeer ben. Ik logeer in Beveren.


Een poes is een levensgezel voor het leven. Daarom is het heel belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor de toekomstige huisgenoot. WIj vragen deze vragenlijst te lezen, in te vullen en ons terug te bezorgen of mee te brengen naar het opvanggezin.