HEARTBEATERTJERS VAN DE MAAND

Wij zijn grote broer en grote zus Mischka, ook geboren in Doel. Wij zijn ongeveer 10 maand jong. Grote broer is een zelfstandig en aanhankelijk katerje dat heel sociaal.is met soortgenootjes. Zus Mischka is minder mensengericht maar ook heel.sociaal met andere poezen . Ze trekt zich op aan haar broer, de stoere bink.

Stilletjes hopen wij dat ze samen naar hun gouden mandje kunnen vertrekken. Ze hebben al een heel.lange weg afgelegd nadat ze als schuw kitten werden gevangen in Doel en zijn nu klaar om de grote stap te zetten naar hun eigen huisje. Broer en zus logeren bij opvangmama Rita in Kieldrecht.

Als je op zoek bent naar een echte stoere bink, een echte man in

huis die een gevoel van veiligheid geeft, ...than I'm your man.My name

is Gringo.

 

Mijn vrouwtje is naar het rusthuis en ik mocht

gelukkig komen logeren bij opvangmama Nicky. Ik ben sociaal met andere

poezen maar beslis zelf wel wanneer ik een aaike moet /mag krijgen.

Echte mannen moeten niet zo bemoederd worden. Ik ben perfect gezond

als ik nierdieet eet. Ik lust zelfs niets anders, de rest laat ik liggen. Smaakt HEERLIJK.

 

Ik ben een hele grote jongen, als ik op mijn tenen staan slaag ik er

zelfs de kasten te openen. Men zegt dat ik struis ben maar ik noem dat

gespierd. Je hoort het al ik ben op zoek naar een rustige thuis waar

ik mezelf kan zijn en waar men me respecteert . Soortgenoten, geen

enkel probleem. Jonge, kindjes ken ik niet dus, ...liever niet. Ik ben

8 jaar , dus nog in de fleur van mijn leven dat ik heel graag met

iemand zou delen.

Hallo, ik ben volop op zoek naar een thuis.🤔.Ik ben een jonge dame van ongev.4 jaar..Ik moet wel zeggen dat ben ik wel echt hoor! Mijn willetje is wet😉.Een thuis zonder vriendjes zou dus echt geen probleem zijn maar is er een vriendje dan is dat niet erg. Ik leef nu ook samen met veel vriendjes. Ik ben geen schootzittertje maar ben wel een echte speelvogel:😊pluimpjes, stokjes, lichtjes,... alles is goed als ik maar kan spelen .Er zit leven in mijn Bourgondisch lijfje😍.hoop snel iets te horen😉 Ik logeer bij opvangmama Inge

Ik ben Snoopy en ben al sinds januari bij opvangmama Vanessa. In het begin was ik kwaad op alles en iedereen maar ik had pijn.   Stilletjes aan begon ik mijn opvangmama te vertrouwen en nu ben ik geen bruisende leeuw meer maar een lieve poes.  De dierenarts onderzocht me en zag dat ik mishandeld geweest ben, daarom dat ik natuurlijk het vertrouwen in de mens had verloren. Ik heb een genezen breuk aan mijn staartaanzet en twee ingedeukte wervels. Als ik pijn heb mag ik een ontstekingsremmer.  Zoals jullie zien ben ik knap al wordt mijn eeftijd toch al op 14 geschat.  Welke poezenvriend mag ik een vast contract aanbieden?

Mag ik me even voorstellen, ik ben Stitch. (links op de foto)  Een lieve  jongeman  en ik heb een vacature voor vast personeel. Ik ben misschien een beetje verlegen als ik je voor het eerst zie maar ik ontdooi vlug. Ben ook heel sociaal met soortgenootjes. Rechts zie je de foto van mijn beste vriendje Pumba. Hij komt ook even piepen . Hij is lief en aanhankelijk en sociaal. Wij zijn bijna  pubertjes en zouden graag samen verhuizen. In de opvang werden we onafscheidelijk en vullen we mekaar perfect aan.

Wij zijn Lio en Lou 2 lieve deugenietjes die op zoek zijn naar ons forever home .

Ik Lio ben een ware knuffelkont en kan het luidste spinnen van allemaal ! Maar ben ook wel de rustigste van ons twee..😽

Ik Lou ben ook wel een knuffelkont . Maar ben eerder het stoere meisje van heel de hoop !  Ik durf alle uitdagingen aangaan . Hoe groter hoe liever 😼

Samen zijn we ying en yang . We vullen elkaar heel goed aan . Omdat we zo aanhankelijk naar elkaar toe zijn , heeft ons opvangmama beslist om  een gouden mandje te zoeken waar we met 2 welkom zijn !!😻😻

Wil jij ons die liefdevolle  gouden mand aanbieden ?


Izzy en Nala zoeken samen hun gouden mandje

Broer en zus werden met nog 2 andere broertjes gedumpt aan de parking van een supermarkt, tegen een drukke baan. Gelukkig hebben we ze alle 4 kunnen in veiligheid brengen. Izzy, de ros witte kater, is een echte knuffelbeer, van in het begin al. Nala geniet ook van knuffels en laat zich aaien maar ze is nog wat verlegen en nog een ' beetje wantrouwig tov tweebeners Izzy leert haar vertrouwen te krijgen en ze is een goede leerling Ze trekken altijd samen op en in feite is haar broer de sleutel voor haar toekomst als huispoes

We kunnen deze 2 echt niet schelden dus we gaan op zoek naar een echte poezenvriend die van zijn huis een thuis wil maken door adoptie van deze 2 kanjers. De adoptant moet bereid zijn Nala de tijd te geven die ze nodig heeft om helemaal open te bloeien en ze is al goed op weg.

Ze zouden volgens de dierenarts in mei geboren zijn.

Samen met hun 2 broertjes logeren ' ze bij Nathalie in Antwerpen-Linkeroever.

Ik ben een knappe jongeman van een maand of 5, een puber sus.  Ik ben nog een beetje verlegen, alhoewel, ...als je een snoepje bij hebt dan laat ik me wel omkopen.  ;-)


Ik ben een sociaal poesje en heb echt nood aan speelkameraadjes en ben zeker niet geschikt om alleen mijn dagen te slijten.   Hier bij opvangmama Inge zijn nog veel vriendjes . Het zou top zijn indien één van hen samen kon vertrekken.


Ik logeer  in Kieldrecht.Ik ben een stoere jonge van ongeveer 5 maand en ik  en zoek mijn eigen mandje🤔. Ik ben nog wat verlegen maar kom mijn snoepjes flink naast jou opeten😉.

Poezen speelkameraadjes vind ik heel leuk.

Ik logeer bij Inge in Kieldrecht. 


Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen :ik ben Rik en ben op zoek naar een nieuw gouden mandje waar ik als enigste poes liefde kan geven en krijgen wanneer het mij belieft. Ik ben geboren in juli 2018, nog een jonge kerel dus. Spijtig genoeg werd ik in mijn eerste levensjaar ernstig door een hond gebeten zodat ik echt geen enkele hond meer vertrouw . Ik kan superlief zijn maar kan op dit moment geen concurrentie verdragen van soortgenootjes, ik wil alle aandacht voor me alleen. Ik heb veel energie dus een veilige tuin is een must. Ik ben geen appartementspoes.
Ik ben een charmeur en hou er van languit on de zetel te liggen en te genieten.

Heb je interesse voor een huisgenoot zoals ik die van je huis een thuis maakt? Heb je geen andere huisdieren ' en geen kleine kindjes,...I'm your man. Ik logeer in Mechelen.

Dit is  Mimi, een prachtige jonge poes die met haar 3 babies in april gevonden is aan een drukke baan en in opvang kwam.  Ze bracht met succes haar kindjes groot en nadien ontfermde ze zich met even veel liefde over drie pleegkindjes .  Met andere poezen kan ze goed overweg. Ze is heel beschermend t.o.v. haar kindjes en pleegkindjes die binnenkort per 2 ter adoptie komen.  

Het zou een droom zijn indien ze samen met 2 van haar kindjes kon vertrekken naar mensen die haar de tijd heeft die ze nodg heeft om open te bloerien. Of toch naar een thuis waar er een andere sociale poes is.Ze maakte veel mee en is ng wantrouwig naar mensen toe. Dit heeft tijd nodig. We plaatsen haar dan ook niet bij drukke kindjes of hondjes. Omdat ze nog terug vertrouwen in de mensen moet krijgen en bang is mag ze zeker niet worden buiten gelaten.


Kittens zullen geplaatst worden en mama blijft dan alleen achter, dat zouden we moeten kunnen voorkomen.


Mimi logeert bij opvangmama Rachel in Beveren


Ik ben een knappe man van +/- 2 a 3 jaar oud... ik ben lief, hou van aaien en kopjes geven maar ben toch ook nog een beetje verlegen...😊 Ik kan geplaatst worden bij soortgenoten en hondjes, heb ik allemaal geen problemen mee...
Ik mag verhuizen vanaf 9 november, dan ben ik gechipt, gevaccineerd en steriel... heb jij een gouden mandje voor mij?

Ik ben een stoere jongen van 6 maandjes jong. Ik werd een ' maandje geleden gevangen en toen was ik enorm boos op alles en iedereen. . Nu ben ik ondertussen een aanhankelijk speelvogeltje geworden. Mijn opvangmama noemt me white socks en ze denkt dat ik graag alle aandacht voor mij alleen heb. Dus in feite zoek ik een mandje waar ik als enigste poesje zal vertroeteld worden. Als ik onbekende tweebeners zie ben ik nog wat verlegen maar ik kom vlug los. Ik logeer bij Peggy in Beveren.

joehoe ja jij daar! Kijk eens hoe een mooie jonge heer ik ben!knapperd hé mmm kweet het wel😉.ma ja 1 probleem...heb mijn thuis nog niet gevonden🤔😔.ik ben iets meer dan 1j.vol energie deugenieterij en wil massa aandacht. Wil jij een grote zwartwitte tijger in huis met veel actie dan kan jij mij mss eens een bezoekje brengen en wie weet zijn wij een match😍 en ik zal je eens een gheimpje vertellen, sinds kort mam mijn opvangmama me aaien en genieten dat ik doe.

Ik heet Felix,  ben geboren in Doel en logeer bij opvangmama Inge in Kieldrecht.

Ik ben een knappe juffrouw van ongeveer 6 maand.  De liefde gaat ook bij mij door de maag want ik kom snoepjes aan nemen. Toch ben ik nog een beetje verlegen  voor tweebeners.


Soortgenoten zijn mijn vriendjes en speelkameraadjes.  Ik logeer bij Inge in Kieldrecht. Een poes is een levensgezel voor het leven. Daarom is het heel belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor de toekomstige huisgenoot. WIj vragen deze vragenlijst te lezen, in te vullen en ons terug te bezorgen of mee te brengen naar het opvanggezin.