HEARTBEATERTJE VAN DE MAAND

Hey leuke mensen. Ik kom eens piepen. Ik kom eens kijken of iemand mij lief genoeg vindt om mij een warm mandje aan te bieden? Ik ben een deftige dame, ik blijf ook kittenloos, heb een ID in mijn sierlijke hals en heb spuitjes gehad zodat ik geen vieze ziektes kan oplopen.

Ik ben superlief en aanhankelijk en op tijd en stond speel ik graag. Geborsteld worden vind ik super. Maar zoals het een echte dame behoort ben ik vreselijk dominant.en heel erg jaloers op alle andere diertjes die in de buurt van mijn baasje komen. Grote hond, kleine kat, marmot,...het maakt me allemaal niets uit. Het is mijn baasje en ik vlieg erop met alles wat ik in mij heb. Ik wil een baasje voor mij alleen en ik beloof je al de knuffels en liefde van honderd poezen.

Wie o wie wil zo een lieverd als ik op zijn schoot? Oh ja, en ik ben 2 jaar jong, al zegt een dame normaal haar leeftijd niet.

Hallo iedereen ik ben een jong pubermeisje van 9 maand jong. Ik ben op zoek naar mijn eigen personeel. Ik hou van rust relaxen en zen zijn...ja ik weet het klinkt héél rustig hé maar toch kan ik ook soms zotjes uit de hoek komen😉.ben nog geen echte knuffellaarster maar wel heel nieuwsgierig😊. Ik kan alleen zijn maar ik zeg geen neen tegen vriendjes.Heb ik jullie een beetje overtuigd om me eens kans te geven? Ik logeer bij opvangmama Inge in Kieldrecht.

Ik ben Fronske; een rustige knappe man van zeker 15 jaar. Mijn baasje is overleden en ik was dakloos. Bovendien had ik allerlei ouderdomskwaaltjes die niet verzorgd waren. Nu is mijn gebit in orde gebracht en werden mijn pijntjes verzorgd. Ik droom van een rustige thuis zonder drukke kindjes en zonder hondjes. WIe mag ik nog enkele jaren komen verwennen? Ik ben een echte knuffelbeer.

Als je op zoek bent naar een echte stoere bink, een echte man in

huis die een gevoel van veiligheid geeft, ...than I'm your man.My name

is Gringo.

 

Mijn vrouwtje is naar het rusthuis en ik mocht

gelukkig komen logeren bij opvangmama Nicky. Ik ben sociaal met andere

poezen maar beslis zelf wel wanneer ik een aaike moet /mag krijgen.

Echte mannen moeten niet zo bemoederd worden. Ik ben perfect gezond

als ik nierdieet eet. Ik lust zelfs niets anders, de rest laat ik liggen. Smaakt HEERLIJK.

 

Ik ben een hele grote jongen, als ik op mijn tenen staan slaag ik er

zelfs de kasten te openen. Men zegt dat ik struis ben maar ik noem dat

gespierd. Je hoort het al ik ben op zoek naar een rustige thuis waar

ik mezelf kan zijn en waar men me respecteert . Soortgenoten, geen

enkel probleem. Jonge, kindjes ken ik niet dus, ...liever niet. Ik ben

8 jaar , dus nog in de fleur van mijn leven dat ik heel graag met

iemand zou delen.

Ik ben een pubermeisje van 10 maand, ik .ben nog zeer verlegen maar mijn nieuwsgierigheid begint de overhand te krijgen 😊.toch wil ook mijn eigen thuis waar ik mij helemaal kan ontplooien op eigen tempo.Mijn vriendjes bij de opvangmama vonden ook een thuis, dus ik dacht waarom waag ik mijn kans nu ook niet hé😊.Zo heb mijn beste beentje voor gezet nu wacht ik op jullie...hoop snel jou hartedief te mogen zijn😉🤗 Ik logeer bij opvangmama Inge in Kieldrecht.

Hallo, ik ben Ella. Ik ben een lieve rustige meid van 10 maanden. Ik logeer al lang bij opvangmama Wendy in Rupelmonde maar mag eindelijk op zoek gaan naar vast personeel. Ik woon samen met veel poezen, soortgenootjes dus geen enkel probleem. Een vriendje of vriendinnetje zie ik wel zitten. Ik zoek wel echte poezenkenners die me de tijd geven die ik nodig heb om helemaal te ontdooien. Ik laat me al af en toe strelen, ...dat komt wel goed. Zo lang alles mag en niets moet en er geen tijdsdruk is. Zie je het zitten om in dienst te komen van zo een knappe jonge dame zoals ik? 

Wij zijn knappe jongens en beste maatjes. Wij zoeken samen een thuis.wij kunnen mekaar niet missen wij zijn yingyang. Onze teller van leeftijd staat op 2j en ongev.5j., in de fleur van ons leven dus. Wij zijn echt schatten van patatjes enkel hebben wij niet (nog niet maar wat niet is kan nog)zo veel zin om geknuffeld te worden.We zijn wel toppers in spelen en lieve snoetjes trekken😍.Wij zijn nu al even in opvang en zien veel vriendjes vertrekken. Wij zouden ook ons thuisje willen vinden😉.wie o wie kan die ons geven🤔🤗

Mi chiamo Luigi, of voor diegenen die het Italiaans niet machtig

zijn, mijn naam is Luigi. Ik ben een knappe man met Italiaans

temperament, een echte vrouwenversierder die ook heel goed overweg kan met soortgenoten.

Ik ben ook heel speels. Ik hou er van geknuffeld te worden. Als ik er genoeg van heb geef ik zachte liefdesbeetjes , basta Ik blijf een man die op zijn strepen staat. Wat vind ik het eerlijk

mee in de zetel te liggen en mijn charmes uit te stralen. EIndelijk

mag ik op zoek gaan naar vast personeel dat mij mag dienen. Jonge

kindjes zijn niet zo geschikt want die zouden mijn zachte liefdesbeetjes

niet waarderen. Ik ben tussen 6 en 7 jaar jong, in 2012 geboren.Met

liefde en zachtheid krijg je van mij veel gedaan.

Ik ben Ollie, een 9 jarige rustige man, een gezellige huisgenoot die af en toe, wanneer het mij belieft, graag een aaitje over zijn bol krijgt.  Ik wil je liefde met niemand delen en ben dan ook niet gesteld op soortgenootjes of op kleine kindjes.  Mijn aanwezigheid maakt van je huis een thuis.  Hou jij mijn plaatsje in de zetel al warm ?

Hallo, ik ben volop op zoek naar een thuis.🤔.Ik ben een jonge dame van ongev.3j..Ik moet wel zeggen dat ben ik wel echt hoor! Mijn willetje is wet😉.Een thuis zonder vriendjes zou dus echt geen probleem zijn maar is er een vriendje dan is dat niet erg. Ik leef nu ook samen met veel vriendjes. Ik ben geen schootzittertje maar ben wel een echte speelvogel:😊pluimpjes, stokjes, lichtjes,... alles is goed als ik maar kan spelen .Er zit leven in mijn Bourgondisch lijfje😍.hoop snel iets te horen😉 Ik logeer bij opvangmama Inge

Wij zijn Tjipie en Beso, 2 vrolijke puberkatertjes.

Wij zijn geboren in Doel; bijna 9 maanden geleden.

Beso kan je al aaien als hij in een mandje ligt of als je een snoepje komt brengen .
Tjipie is echter nog wat bang maar zo nieuwsgierig.
Spelen met balletjes en muizen vinden ze super leuk

Wij zoeken een thuis waar we samen op ons tempo verder mogen open bloeien en zeker niet buiten kunnen omdat we nog te schuw zijn.

Wie wil ons helpen open bloeien tot 2 knuffelaars ?
Stuur algauw uw sollicitatiebrief door .Wij logeren bij opvangmama Rachel.


Wij zijn Panther en Dino, twee bescheiden, rustige broertjes die op 12 april onze eerste verjaardag vierden. Wij zijn in het begin een beetje verlegen, maar als we los komen zijn we echte flodderpoezen. Wij kennen ook kindjes.

Wij gaan op zoek naar een gouden mandje waar we samen oud kunnen worden. We zullen ons personeel dagelijks in de watten leggen en wij hebben een hoge aaibaarheidsfactor.

Wij logeren in Sint Niklaas bij opvangmama Sandra Sannen. 

.Een poes is een levensgezel voor het leven. Daarom is het heel belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor de toekomstige huisgenoot. WIj vragen deze vragenlijst te lezen, in te vullen en ons terug te bezorgen of mee te brengen naar het opvanggezin.

Wij zijn Jade en Smaragd, 2 zusjes van ongeveer 10 maand jong. Wij zoeken samen een gouden mandje bij echte poezenkenners die begrijpen dat wij nog tijd nodig hebben om onze weg te vinden in de mensenwereld. Ons knuffelen kan je nog niet maar je kan ons wel gadeslaan terwijl we samen spelen want wij zijn echte avonturiers . Een rustig verstopplekje zouden wij ook wel leuk vinden.

Wij zijn heel sociaal met andere poesjes en hopen toch dat er iemand is die ons de tijd wil geven die we nog nodig hebben. Een gouden mandje waar niets moet en waar we op eigen tempo mogen openbloeien. Wij logeren bij opvangmama Wendy in Rupelmonde.

Hallo , wij zijn Cleo en Zoë. We verblijven al enkele maanden bij onze opvangmama Wendy. Daar logeren we samen met al onze vriendjes. We zijn op zoek naar een gouden mandje waar we volledig kunnen open bloeien. We zijn twee rustige, lieve meisjes en zoeken een geduldige,rustige thuis waar we samen de kans krijgen. Wij hebben nog wat tijd nodig maar voor echte poezenkenners mag dit geen probleem zijn. Cleo is 18 maanden en Zoë is10 maand. We liggen heel graag samen. We houden van lekker eten, luieren en spelen.