HEARTBEATERTJE VAN DE MAAND

Mi chiamo Luigi, of voor diegenen die het Italiaans niet machtig

zijn, mijn naam is Luigi. Ik ben een knappe man met Italiaans

temperament, een echte vrouwenversierder die ook heel goed overweg kan met soortgenoten.

Ik ben ook heel speels. Ik hou er van geknuffeld te worden. Als ik er genoeg van heb geef ik zachte liefdesbeetjes , basta Ik blijf een man die op zijn strepen staat. Wat vind ik het eerlijk

mee in de zetel te liggen en mijn charmes uit te stralen. EIndelijk

mag ik op zoek gaan naar vast personeel dat mij mag dienen. Jonge

kindjes zijn niet zo geschikt want die zouden mijn zachte liefdesbeetjes

niet waarderen. Ik ben tussen 6 en 7 jaar jong, in 2012 geboren.Met

liefde en zachtheid krijg je van mij veel gedaan.

Wij komen allebei uit Doel en vinden veel steun bij mekaar. We zouden elkaar niet graag verliezen.  WIj zijn lief maar nog wat afstandelijk. Met geduld komt dit zeker goed. Laat jij ons terug vertrouwen in de mensheid krijgen? Wij logeren bij opvangmama Inge.

Ik ben Fronske; een rustige knappe man van zeker 15 jaar. Mijn baasje is overleden en ik was dakloos. Bovendien had ik allerlei ouderdomskwaaltjes die niet verzorgd waren. Nu is mijn gebit in orde gebracht en werden mijn pijntjes verzorgd. Ik droom van een rustige thuis zonder drukke kindjes en zonder hondjes. WIe mag ik nog enkele jaren komen verwennen? Ik ben een echte knuffelbeer.

Ik ben een knappe dame met pit.  Ik haal nooit uit maar durf wel eens blazen. Ik moet nog leren dat er ook betrouwbare tweebeners zijn.  Ik werd gevangen op een industrieterrein.Als je geduld hebt met mij zal ik je zeker belonen. Ik ben ongeveer 2 jaar. Ik loger bij opvangmama Inge. 

Als je op zoek bent naar een echte stoere bink, een echte man in

huis die een gevoel van veiligheid geeft, ...than I'm your man.My name

is Gringo.

 

Mijn vrouwtje is naar het rusthuis en ik mocht

gelukkig komen logeren bij opvangmama Nicky. Ik ben sociaal met andere

poezen maar beslis zelf wel wanneer ik een aaike moet /mag krijgen.

Echte mannen moeten niet zo bemoederd worden. Ik ben perfect gezond

als ik nierdieet eet. Ik lust zelfs niets anders, de rest laat ik liggen. Smaakt HEERLIJK.

 

Ik ben een hele grote jongen, als ik op mijn tenen staan slaag ik er

zelfs de kasten te openen. Men zegt dat ik struis ben maar ik noem dat

gespierd. Je hoort het al ik ben op zoek naar een rustige thuis waar

ik mezelf kan zijn en waar men me respecteert . Soortgenoten, geen

enkel probleem. Jonge, kindjes ken ik niet dus, ...liever niet. Ik ben

7 jaar , dus nog in de fleur van mijn leven dat ik heel graag met

iemand zou delen.

Ik ben Ollie, een 8 jarige rustige man, een gezellige huisgenoot die af en toe, wanneer het mij belieft, graag een aaitje over zijn bol krijgt.  Ik wil je liefde met niemand delen en ben dan ook niet gesteld op soortgenootjes of op kleine kindjes.  Mijn aanwezigheid maakt van je huis een thuis.  Hou jij mijn plaatsje in de zetel al warm ?

Ik ben een lieve meid van 7 maandjes jong.  Ik ben nog een beetje afstandelijk maar begin toch volop te "ontdooien" en te beseffen dat er ook nog leuke tweebeners zijn.   Het zou zalig zijn als ik nu al vast personeel kon vinden die niets van me verwachten maar blij zijn om elke stap voorwaarts. Ik ben ook sociaal met soortgenootjes.  Komen jullie solliciteren? Ik logeer bij opvangmama Inge.

Hallo, ik ben Ella. Ik ben een lieve rustige meid van 8 maanden. Ik logeer al lang bij opvangmama Wendy in Rupelmonde maar mag eindelijk op zoek gaan naar vast personeel. Ik woon samen met veel poezen, soortgenootjes dus geen enkel probleem. Een vriendje of vriendinnetje zie ik wel zitten. Ik zoek wel echte poezenkenners die me de tijd geven die ik nodig heb om helemaal te ontdooien. Ik laat me al af en toe strelen, ...dat komt wel goed. Zo lang alles mag en niets moet en er geen tijdsdruk is. Zie je het zitten om in dienst te komen van zo een knappe jonge dame zoals ik? 

Ik ben een zwarte schoonheid die de naam Droopy kreeg. Ik ben een verlegen, rustig  meisje. Ik kom goed overeen met andere poesjes en sinds kort kan ik ook genietsn als ik word geaaid.  Opvangmama Inge  zei me dat het tijd was om naar vast personeel op zoek te gaan. Personeel dat geduld heeft en me tijd geeft om open te bloeien.  Voel je je geroepen?  Aarzel dan niet een sollicitatiebrief te sturen.


Wij zijn de broertjes Jeremy en Spike. We verblijven al een hele tijd bij opvangmama Wendy in Rupelmonde. We zoeken een gouden mandje voor ons twee. Ondertussen zijn wij al 8 maandjes jong. Wij zoeken lieve baasjes die ons de tijd willen geven die we nodig hebben om meer vertrouwen te krijgen in de mensen.  We zijn dol op spelen. Wij zijn heel sociaal want we wonen met veel poesjes samen. Een plezier om ons in huis te hebben en naar ons te kijken want we hebben onze looks mee al zeggen we het zelf. ;-)


Een poes is een levensgezel voor het leven. Daarom is het heel belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor de toekomstige huisgenoot. WIj vragen deze vragenlijst te lezen, in te vullen en ons terug te bezorgen of mee te brengen naar het opvanggezin.