HEARTBEATERTJES VAN DE MAAND

Kijk eens diep in mijn ogen?  Hunker je niet naar zo'n mooi zwart meisje zoals ik, kan ik je niet betoveren?  Ik droom ervan om samen met mijn broertje  een vaste stek te hebben. Hij weet niet dat ik dit schrijf want het moet een verrassing voor hem worden  Hij slaapt weeral zoals je kan zien.  Ik groeide uit tot een echte flodderpoes. Opvangpapa Kenneth zegt dat ik een echte frullemie ben.  Hij zegt dat mijn broer ook graag geflodderd wordt maar hij kijkt eerst de kat uit de boom, ik moet het voorbeeld geven en hij volgt. Wij zijn dus het perfecte duo op zoek naar vast personeel. Kom je met ons kennis maken?

Wij komen allebei uit Doel en vinden veel steun bij mekaar. We zouden elkaar niet graag verliezen.  WIj zijn lief maar nog wat afstandelijk. Met geduld komt dit zeker goed. Laat jij ons terug vertrouwen in de mensheid krijgen?

Ik ben een knappe dame met pit.  Ik haal nooit uit maar durf wel eens blazen. Ik moet nog leren dat er ook betrouwbare tweebeners zijn.  Ik werd gevangen op een industrieterrein.Als je geduld hebt met mij zal ik je zeker belonen. Ik ben ongeveer 2 jaar. 

Ik ben Fronske; een rustige knappe man van zeker 15 jaar. Mijn baasje is overleden en ik was dakloos. Bovendien had ik allerlei ouderdomskwaaltjes die niet verzorgd waren. Nu is mijn gebit in orde gebracht en werden mijn pijntjes verzorgd. Ik droom van een rustige thuis zonder drukke kindjes en zonder hondjes. WIe mag ik nog enkele jaren komen verwennen? Ik ben een echte knuffelbeer.

Ik ben Ollie, een 8 jarige rustige man, een gezellige huisgenoot die af en toe, wanneer het mij belieft, graag een aaitje over zijn bol krijgt.  Ik wil je liefde met niemand delen en ben dan ook niet gesteld op soortgenootjes of op kleine kindjes.  Mijn aanwezigheid maakt van je huis een thuis.  Hou jij mijn plaatsje in de zetel al warm ?

Ik ben Tijger, een knappe  en sociale jongeman die in maart werd geboren, een pubertje dus.  Ik had gehoopt met mijn beste vriend te mogen vertrekken maar bleef alleen achter .  Wie wil graag een echte knuffelbeer in huis?  Ik logeer bij opvangmama Nicky

Mijn naam is Wiezewas of Wizzy voor de vriendjes.


k ben in het wild geboren begin mei en in opvang gekomen half augustus. Van een wild, aanvallend katertje veranderde ik in een flodderaar eerste klasse. Ik hou van schootzitten, je neus en vingers aflikken, 'love-bites' geven, in je nek kruipen, ... en eten... ik hou van eten!


Bijna vergeten vermelden... ik hou ook van water! Teentjes vissen in het bad... spelen in het toilet... snoepjes vissen uit de drinkbak... 😄


Ik zoek een adoptiegezin die graag en heel veel met mij bezig is. Een speelkameraadje is heel erg tof, maar geen absolute noodzaak.

Ik  ben een 2 jarige dame. Ik heb niet alleen mijn looks mee maar ook mijn karakter, ik ben mooi van binnen en van buiten. Ik ben sociaal, aanhankelijk, goed met andere poezen en met grote en kleine mensen. Alleen honden zijn mijn vriendjes niet. Ik kwam tijdelijk logeren met mijn knappe kroost. Nu mijn kindjes volop uitzwermen is het mijn beurt om naar vast personeel op zoek te gaan. Ik logeer bij mijn tijdelijk personeelslid Linda in Sint Niklaas maar zou graag iemand een vast contract aanbieden. Je kan afspreken om op sollicitatiegesprek te komen.

Wij zijn 2 prachtige langharige en sociale knuffelkatertjes geboren in april. Ons mama stelt zich hier boven voor, je ziet al direct waar we onze looks vandaan hebben. . Wij spelen met mekaar, slapen bij mekaar, ..kortom wij zijn onafscheidelijk en zijn dan ook samen op zoek naar een gouden mandje.  Wij  logeren nu bij opvangmama Kirsten in Schoten.

 Het is de eerste keer dat ik personeel selecteer, ik hoop dat het ineens het goede is. Mama zegt dat het tijd wordt dat ik sollicitanten ontvang. Ik ben een knap meisje maar als je mama bekijkt weet je waar ik die schoonheid vandaan haalde. Ik ben lief en sociaal, schiet goed op met poezen en met grote en kleine mensen. Ik ben geboren op 20 augustus. Vul jij een sollicitatieformulier in en kom je kennis maken? Ik logeer tijdelijk bij opvangmama Linda in Sint Niklaas. Tot binnenkort misschien?


Een poes is een levensgezel voor het leven. Daarom is het heel belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor de toekomstige huisgenoot. WIj vragen deze vragenlijst te lezen, in te vullen en ons terug te bezorgen of mee te brengen naar het opvanggezin.