HEARTBEATERTJES VAN DE MAAND

POEKIE EN MAMMIE


Voor deze twee dames zoeken we speciale adoptanten met heel veel liefde en geduld.

Poekie (tijger) is de moederpoes van Mammie (tricolore) en ze kregen samen 9 kittens waar ze beiden erg goed voor zorgden.

Poekie is een erg speelse, sociale knuffelpoes, die graag bij je slaapt en komt flodderen.

Haar dochter Mammie is een poes die vermoedelijk een nare ervaring achter de rug heeft. Ze is erg schuw. Zolang ze in opvang is heeft ze nooit gebeten of gekrabd, maar zich vooral verstopt. Ze zoekt geen contact en is niet aaibaar.

Echter... wanneer ze denkt dat er niemand in de buurt is, ligt ze lekker bij Poekie te slapen of spelen ze doorheen de kamer.

Poekie heeft recent de kittens de opvangkamer uit gejaagd, maar blijft nog steeds voor dochter Mammie zorgen.

De adoptieprijs voor Poekie bedraagt zoals bij alle andere Heartbeatertjes € 160,  maar omdat Mammie niet functioneert zonder Poekie mogen ze samen verhuizen voor € 200.

Beiden verhuizen steriel, gechipt, ontwormd en gevaccineerd.

Wij komen allebei uit Doel en vinden veel steun bij mekaar. We zouden elkaar niet graag verliezen.  WIj zijn lief maar nog wat afstandelijk. Met geduld komt dit zeker goed. Laat jij ons terug vertrouwen in de mensheid krijgen?

Kijk eens diep in mijn ogen?  Hunker je niet naar zo'n mooi meisje zoals ik, kan ik je niet betoveren?  Ik speel nu nog volop met mijn broers en zusje maar soms droom ik er toch van om een veste stek te hebben, met een ander soortgenootje en met vast personeel. Ik mag deze maand nog mijn vleugels uitslaan.

Ik ben een knappe dame met pit.  Ik haal nooit uit maar durf wel eens blazen. Ik moet nog leren dat er ook betrouwbare tweebeners zijn.  Ik werd gevangen op een industrieterrein.Als je geduld hebt met mij zal ik je zeker belonen. Ik ben ongeveer 2 jaar. 

Ik ben Tunia, een knappe meid die door de dierenarts op 3 jaar wordt geschat. Ik ben lief en sociaal en kan zeker niet als enigste poes geplaatst worden. Ik kwam in de opvang met mijn kroost die inmiddels geplaatst is.

 

Deze knappe dame kreeg de naam BigBoy van haar meter, zoals de rapper. Ze is het zusje van Neusje en samen spurten ze de living rond. Oppakken vindt ze nog een beetje eng, maar van aaitjes houdt ze wel.

Als er niemand in de buurt is begint ze hard te miauwen. Ze heeft dan ook een nest- of leeftijdsgenootje nodig.

 

Ben ik geen snoesje? Ik ben een heel sociaal en aanhankelijk poesje dat zich heel goed voelt bij soortgenootjes en heel aanhankelijk is.  Ik mag nog deze maand mijn valiesje pakken en op ziek gaan naar mijn defintief personeel. Kom je met me kennis maken? 

Ik ben een heel aanhankelijk jongetje, een sociale knuffelaar. Ik kreeg de naam Neusje van mijn meter.  Pakken vind ik soms nog  wat eng maar ik kom graag bij jou in de zetel liggen of ik kruip mee onder je dekens. Omdat ik zo sociaal ben zoek ik een thuis waar al een sociaal soortgenootje is of personeel dat niet lang van huis is.


Mooi en lief meisje van bijna 4 maand zoekt vast personeel om te verwennen: " Ik mag binnen 2 weekjes mijn valies pakken maar je kan nu al een afspraakje met mij maken om me te reserveren.  Ik ben op tijdelijk logement bij opvangmama Inge maar hunker naar een vaste stek."

Ik ben een aanhankelijke, sociale jongen van 1,5 jaar jong. Ik werd een jaar geleden gedumpt bij een hovenier. Ik mocht blijven om muisjes te vangen maar toen ik van de honger interesse toonde in een klein kwarteltje moest ik onmiddellijk weg. Gelukkig kon ik bij Heartbeat terecht . Ik heb wel een tuintje nodig want ben gewoon van mijn pootjes te strekken.

Ik ben  een stoere jongen, mooi, lief, speels. maar  nog een beetje verlegen.  .


Ik word klaargestoomd voor de grote wereld bij opvangmama Inge. 


Ik ben een ongelofelijke knuffelbeer. Een lief, sociaal ventje. Ik zoek vast personeel waar nog een soortgenootje is want alleen is maar alleen.

Ik ben 5 maand en mijn valiesje staat klaar bij opvangmama Nicky. Je mag altijd afspreken om op visite te komen.


Ik ben een echt flodderpoesje en ben klaar om mijn valiesje te pakken. Ik ben ook heel speciaal, heb een groen en een blauw oogje. Ik logeer bij opvangmama Soraya

Het is moeilijk bescheiden te blijven als je zo'n knappe snoet hebt zoals ik,...

Ik ben in de zomermaand geboren en zou het fantastisch vinden om tegen de herfstmaand mijn vaste stek te vinden. Je kan altijd op sollicitatiegesprek komen. Hiervoor kan je

afspreken met mijn opvangpapa Kenneth 

Wij zijn de broertjes Spooky en Beauty, namen die ons door opvangmama Rachel werden gegeven. WIj zijn een onafscheidelijk duo, doen alles samen : eten, spelen, mekaar wassen,...  WIj zoeken dan ook een gouden mandje met ons 2 want we kunnen mekaar niet missen. Wij kunnen vanaf 1 oktober vertrekken maar je kan ons nu al reserveren.


Voor dit onafscheidelijk duo zoeken we samen een gouden mandje bij echte poezenvrienden met  veel liefde en geduld.  Mama Mitzi maakte veel mee en was getraumatiseerd.Ze kwam samen in opvang met de toen pasgeboren Baby, een prachtig grijs meisje. Baby is een lief aanhankelijk en sociaal kittentje. Haar jonge mama krijgt stap voor stap meer vertrouwen  in de mensenwereld maar trekt zich toch helemaal op aan haar dochtertje.  Ze komt nu al rustig dichtbij en van het gezelschap genieten.  WIj gaan ze zeker niet uit mekaar trekken.   Ook zij kunnen vanaf 1 oktober samen verhuizen maar kunnen nu al worden gereserveerd.  Een goed afgesloten tuin of een poezenren zou ideaal zijn voor dit duo. Ze verblijven bij opvangmama Rachel.Een poes is een levensgezel voor het leven. Daarom is het heel belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor de toekomstige huisgenoot. WIj vragen deze vragenlijst te lezen, in te vullen en ons terug te bezorgen of mee te brengen naar het opvanggezin.


Voor vragen over adopties vragen wij u het contactformulier in te vullen