Ter adoptie

 Ik ben een knappe verleider.Mijn naam is Tijger en mijn tijdelijk personeel schat me op 15 weken jong Ik ben een lieve en sociale jongeman en als je met me wil kennismaken contacteer dan vlug de opvang .  Ik zoek wel vast personeel die me altijd blijven dienen.

Ik ben een lieve jongeman die  ook uitkijk naar vast personeel.

Je mag altijd al komen solliciteren.  Ik ben 10 weekjes jong en mag vanaf 1 augustus verhuizen.

Wil je me ontmoeten, contacteer dan vlug de opvang. Tot binnenkort.

Dag iedereen. Smelten  jullie ook voor mijn uiterlijk?  Ik heb alles wat je van een man zou verwachten : knap, lief , sociaal,...kortom de perfectie. Ik ben nu 10 weekjes jong maar wil zeker nu al mijn personeel kiezen. Vanaf 1 augustus mag ik mijn valies pakken.

Ik ben Tunia, een knappe meid die door de dierenarts op 3 jaar wordt geschat. Ik ben lief en sociaal en kan zeker niet als enigste poes geplaatst worden. Ik kwam in de opvang met mijn kroost die inmiddels geplaatst is.

Voor al je vragen over adopties mail naar  heartbeatforcats@outlook.be

Ik ben Snoesje en zoals mijn naam het zegt een snoezig meisje  dat werd geboren op 23 april van dit jaar. Mag ik bij jou thuis van het leven komen genieten? 

Ik ben een knappe dame met pit.  Ik haal nooit uit maar durf wel eens blazen. IIk moet nog leren dat er ook betrouwbare tweebeners zijn.  Ik werd gevangen op een industrieterrein.Als je geduld hebt met mij zal ik je zeker belonen. Ik ben ongeveer 2 jaar. 

Wij komen allebei uit Doel en vinden veel steun bij mekaar. We zouden elkaar niet graag verliezen.  WIj zijn lief maar nog wat afstandelijk. Met geduld komt dit zeker goed. Laat jij ons terug vertrouwen in de mensheid krijgen?

Wij zijn Pet en Kykii, broer en zus en onafscheidelijk.

Wie graag zwartjes ziet... wie houdt van avonturiers... wie houdt van flodderaars...die gaat zielsgelukkig zijn met  ons, twee  partners in crime', twee magneten, ...Wij mogen vanaf  24 juli bezoek ontvangen en worden enkel samen geplaatst. 

Ik ben Cleo. Een super lief en sociaal meisje van 1 jaartje jong. Ik zou heel graag een gouden mandje vinden met vast personeel.

Wij hebben bij verschillende opvanggezinnen kittens die binnen enkele weken ter adoptie komen.  Binnenkort meer informatie .