METER EN PETER

.


Heb je zelf geen plaats maar wil je graag één van onze poezen helpen door meter of peter te zijn en op te volgen hoe het er mee gaat?  Stort van € 10 per maand over op de rekening van de opvang en je wordt op de hoogte gehouden van je mete -of petekind. Rekeningnummer vind je onderaan deze pagina. Stuur een mailtje naar de opvang om je keuze te bevestigen. Je blijft meter of peter tot het poesje geplaatst is.


De opvang heeft je steun hard nodig.


Heartbeatforcats@outlook.beIk ben niet alleen mooi maar ook heel lief. Ik ben  geboren op 15 juni 2018 en verblijft bij opvangmama 

Rachel. Wil jij mijn meter of peter worden?

Volgende poesjes zoeken nog een meter of peter :

Ik ben een lieve en knappe meid, geboren rond 22 mei 2018. Ik ben nog op zoek naar een meter of peter. 


Wij zijn 2 stoere jongens, een onafscheidelijk duo geboren in mei 2018. Wij zijn samen op zoek naar ons gouden mandje.  Wie wil onze meter of peter worden?

Lief poezenmeisje, specialiste in het knuffelen, is op zoek naar een meter of peter die haar een mooie naam willen geven.  Ze veblijft bijopvangmama Soraya.Ook ik ben nog volop aan het leren hoe leuk menselijk gezelschap kan zijn. Ik werd ook geboren in Doel en ben samen met mijn zusje in broertjes volop in opleiding, elke dag gaat het wat beter. Wie wil mijn meter of peter zijn en geeft me een mooie naam?

Omdat ik niet naamloos door het leven zou moeten gaan gaf mijn opvangmama me de naam Spooky. Ik ben een knappe kerel die nog altijd geen meter of peter heeft. Wil jij dat zijn?

 

Meisje rond 9 juni in Doel geboren? Nog in opleiding om de grote mensenwereld te leren kennen. Wie geeft me een mooie naam?Ik ben de broer van Spooky en opvangmama Rachel gaf me de naam Beauty. Ik kon toch niet naamloos door het leven gaan want ik heb nog altijd geen meter of peter.  Wil jij dat zijn tot ik geadopteerd ben?